Palvelut


Tilaustuotteet

Meiltä voit tilata yksilölliset sisustustekstiilit!

Suunnittelemme yhdessä kanssasi sisustukseesi sopivat matot, päiväpeitot, tyynyt, huonekalukankaat, seinätekstiilit, tilanjakajat ym.

Otamme halutettasi mitat paikan päällä. Ammattitaitoiset käsityöläiset valmistavat tuotteemme.

Ryijyt
Valmistamme ryijysi ommellen tai kangaspuissa. Valitse mallisi Suomen käsityönystävien, Helmi Vuorelman, Pirkanmaan kotityön, Ryijypalvelun, Wetterhoffin ym. kuvastoista.

Kansallispuvut
Meiltä voit tilata valmiit kansallispuvut tai niiden osia.

Kirkkotekstiilit
Yhdistyksessämme on suunniteltu ja valmistettu kirkkotekstiilit Pyhän Sydämen kappeliin Helsinkiin, Kouvolan Käpylän kirkkoon ja Elimäen Korian kirkkoon.


Taito-yrityspalvelut

Kymenlaakson Taito-yrityspalvelut tarjoavat asiantuntijapalveluja aloitteleville ja jo toimiville käsityöyrityksille. Yrityspalvelut toimivat asiakaslähtöisesti ja ottavat huomioon käsityöyrittäjien erikoistarpeet. Kymenlaakson Taito-yrityspalvelut tekevät yhteistyötä alueellisesti eri toimijoiden kanssa ja valtakunnallisen Taito-yritysneuvojaverkoston kanssa.

NEUVONTA JA KONSULTOINTI

Kymenlaakson Taito-yrityspalvelut opastavat

* käsityötuotteeseen liittyvässä hinnoittelussa

* tuotekehityksessä

* tuotannon suunnittelussa ja organisoinnissa

* markkinoinnissa.

Annamme tuotearvioinnista kirjallisen palautteen kehittämisehdotuksineen. Neuvomme tuoteinformaation laadinnassa ja kuluttajansuojaan liittyvissä kysymyksissä. Taito-yrityspalvelut auttavat käsityöyrittäjiä alihankintaverkostojen luomisessa.

KOULUTUS

Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin perustuvaa koulutusta käsityöyrittäjäryhmille ja erilaisille hankkeille sekä alan oppilaitoksille. Aiheina voivat olla esimerkiksi

* käsityötuotteen suunnittelu ja tuotanto

* käsityöyrityksen kauppatavat

* käsityöyrityksen talous

* markkinointi

KEHITTÄMISHANKKEET

Kymenlaakson Taito-yrityspalvelujen toimintaan kuuluvat käsityöyrittäjyyttä edistävien kehittämishankkeiden suunnittelu, organisointi ja koordinointi aluetasolla. Yritysneuvoja tekee myös toimialaan liittyviä kartoituksia ja tutkimuksia kehittämistyön pohjaksi.

MARKKINOINTI JA TIEDOTUS

Käsityöyrittäjät voivat liittyä kauttamme suomalaisen käsityön kohtaamispaikkaan www.taito.fi. Kymenlaakson Taito-yritysneuvoja toimii alueensa yhdyshenkilönä ja opastavaa yrittäjiä verkkoon liittymisessä. Sieltä löytyvät käsityöyrittäjien lisäksi ostajat, myyjät, tapahtumat ja messut - alan ammattilaiset ja asiantuntijat.

Kymenlaakson Taito-yrityspalvelut järjestävät käsityöyrittäjille myyntinäyttelyitä ja -tapahtumia. Yrityspalvelut toimivat yhteistyössä käsi- ja taideteollisuusmyymälöiden ja Taito Shop -ketjun kanssa. Koemarkkinointi antaa yrittäjälle konkreettista asiakaspalautetta tuotteesta. Alueen omat markkinointipaikat ovat Taito Shop Kouvolassa ja Taito Shop Haminassa.

Siirry sivun alkuun

KESÄRETKI

Taito Kymenlaakson retki Fiskarsiin ja Tammisaaren 16.6!
Katso Retket.

PALVELEMME

Taito Shop Kouvola
Kouvolankatu 15
45100 Kouvola
p.040-5540 057
ma-pe klo 10-17
la klo 10-14


Haminan taitokeskus
Raatihuoneenkatu 2
49400 Hamina
040-5540 582
kutomo ja myymälä
ti-ke klo 10-17
torstaisin klo 10-15.30

toukokuussa
ma-pe klo 10-17
suljettu pe 11.5
ja 22-25.5 ( koutuksessa )

Virojoen taitokeskus
Louhelantie 3
49900 Virojoki
046-6250 921
Avoinna maanantaisin
klo 9-14


Taitokeskus Velma
Vesijärvenkatu 19
15140 LAHTI
ma-to klo 12-17
044-765 4332/Päivi

Taito-käsityökoulu Velma
Vesijärvenkatu 19
15140 LAHTI
040-762 8877/Outi

db8.neutech.fi